Jeśli zdecydujesz się na trwałe usunięcie konta użytkownika, Twoje opinie nie znikają automatycznie z profilu usługodawcy, ale zostają zanonimizowane. Oznacza to, że treść opinii i ocena pozostają widoczne dla innych, jednak Twoje imię i zdjęcie profilowe zostaną zastąpione oznaczeniem „Użytkownik Booksy”.